Sunday, May 31, 2009

Manifest

Les persones que signem aquest manifest som ciutadans i ciutadanes amb dret de vot a les properes eleccions al Parlament de Catalunya i expressem el nostre suport a la creació d'una candidatura formada per persones que es comprometin a ocupar els escons obtinguts en un sentit i en unes condicions determinades prèviament establertes que són les següents. Des de la responsabilitat assumida en ocupar l'escó no es podrà emetre cap vot que sigui interpretable en clau ideològica, que defensi els interessos progressistes o conservadors o de cap altra mena. Els diputats i diputades rebutjaran explícitament qualsevol posicionament polític que no sigui el vot favorable a una declaració unilateral d'independència del Parlament de Catalunya. En conseqüència, l'abstenció serà, sistemàticament, el vot que s'emetrà en qualsevol votació dels dels escons obtinguts. I qualsevol votació que es consideri de caràcter excepcional i d'interès per a l'obtenció de la sobirania política serà sotmesa a una consulta en què totes les persones inscrites a Sumem per la Independència tindran dret a vot.
Els i les signants ens constituïm en promotors d'aquesta llista i demanem al conjunt de la ciutadania que reflexioni sobre l'oportunitat de la proposta i que s'hi adhereixi si hi està d'acord
Establim un període de divulgació de la proposta i de captació de suports al final del qual, si aquests han estat suficients, farem una presentació pública i iniciarem les gestions per fer realitat la candidatura i tota la infraestructura organitzativa i comunicativa.

(Properament publicarem el llistat d'adhesions a aquest manifest)

No comments:

Post a Comment